Veilig online betalen

Rechtstreeks van de fabrikant

Geen witte producten

Gratis reminder service

Veilig online betalen

Rechtstreeks van de fabrikant

Geen witte producten

Gratis reminder service

Veilig online betalen

Rechtstreeks van de fabrikant

Geen witte producten

Gratis reminder service

Verzending

Uw bestelling zal na betaling zo snel mogelijk verzonden worden. Thermad doet zijn verzendingen met bpost, een nationaal en internationaal gekend logistiek bedrijf, professioneel en betrouwbaar.

Status van je bestelling

We houden je graag op de hoogte over de status van je bestelling. Dit doen wij aan de hand van volgende e-mail berichten:

  • Zodra je bestelling afgerond is ontvang je een orderbevestiging per e-mail.
  • Heeft je bestelling ons magazijn verlaten, dan krijg je van ons een e-mail met daarin alle gegevens om het pakket ook buiten ons magazijn verder te volgen. De e-mail bevat de track & trace info van de bezorgdienst van jouw bestelling. Via de website van de bezorgdienst kan je met deze info het pakket tot aan het leveradres blijven volgen.

Inhoud beschadigd

Is een deel van de levering beschadigd? Jammer en uitzonderlijk. Wij doen er alles aan onze leveringen heelhuids bij jou te krijgen. Echter, geen nood! Bezorg ons een foto van de beschadigde levering samen met het bestelnummer en de producten die gebroken zijn op info@thermad-brink.be. Zodra onze klantendienst jouw melding behandeld heeft zullen zij een gepaste oplossing voor je zoeken.

Pakje niet ontvangen

Je verwacht een pakje maar het is niet geleverd. Vervelend maar geen zorgen. Check eerst de onderstaande punten en neem indien nodig nadien contact op met onze klantenservice.

Check de Track & Trace code van het pakje

In de verzendbevestiging via e-mail vind je de Track & Trace info. Controleer via deze info op de Track & Trace pagina van het verzendbedrijf de status van de verzending.

Check het leveradres

Klopt het leveradres dat je hebt ingevuld?

Check je brievenbus

Heb je een niet thuis-bericht ontvangen? Mogelijk is je pakje bij de buren geleverd of heeft de bezorger een nieuw bezorgmoment ingepland.

Geen van bovenstaande zaken is van toepassing

Is geen van bovenstaande zaken van toepassing, neem dan alsnog contact op met onze klantenservice via info@thermad-brink.be.

Uitstekende keuze!

Geen producten in het winkelmandje